Založ si blog

Niekto chce zničiť parlamentné „netradičné“ strany

Ako sa z médií posledné dni ozýva nejaká kritika na politiku tak hlavne na hlavu Borisa Kollára a Mariána Kotlebu. Je očividne jasné že sa ich demokratické zvolenie do parlamentu niekomu dosť nepáči. Na pána Kollára pred voľbami neboli vedené také útoky no dnes ich je mnoho, napríklad jeho napojenie na mafiu, kompromitujúce fotografie a podobne. Prečo toto všetko? Kto sa ho snaží úplne zdiskreditovať v očiach jeho vlastných voličov? To je ťažká otázka, no zatedy viacmenej žiaden poriadny dôkaz verejnosť nedostal, fotografie a známosti s mafiánmi sú len irelevantné dôkazy. Kollár sa zatedy vždy dokázal s toho pomerne slušne obhájiť. A myslím že na jeho obhajobu prislúcha povedať toľko že ak podnikáte s veľkými peniazmi vždy sa dostanete do kontaktu zo zlými ľuďmi a nemusí hneď všetko znamenať že s nimi aj spolupracujete alebo ste nebodaj drogový díler. Ak by sme mali riešiť minulosť každého našli by sme tam mnoho chýb a prešľapov ktoré sme urobili. Ak by sme to aj reálne hodnotili tak dnes mnohý tí čo boli zvolený do parlamentu sedia nie v Národnej rade ale v Ilave v justičáku.

Avšak tu sa naskytá otázka prečo sa riešia iba daný politici Kotleba, Kollár prípadne Matovič. Lebo idú proti politickému prúdu a svojim politicky netradičným výstupom sa snažia zaujať voliča a niečo možno zmeniť. Tie najväčšie aféry ktoré vyplávali na povrch sa skoro vždy snažia upratať pod koberec aby nešpinili vládnu garnitúru. A potom bojovníci proti takémuto režimu sa stanú terčom. Politickým terčom na ich zničenie.

Pekným príkladom je aj útok pána premiéra Fica na pána Matoviča ktorého obvinil z nekalých podnikateľských praktík. Pán Matovič sa v tomto prípade zachoval ako veľký hráč a zo zverejnením svojich dôkazov si chvíľku počkal. Nakoniec sa tento útok vypomstil čo bolo sčasti vidieť aj na volebnom výsledku a pán Matovič už aj podal trestné oznámenie na pána premiéra. To je len jeden príklad z mnohých.

Preto kvitujem na bežných, neverte hneď všetkému čo sa do médií dostane. Pretože média to môžu zlým spôsobom podať a navyše radi iba s malým počtom dôkazom len aby boli prvé v mohli sa tým pýšiť. Potom sa „očividné“ dôkazy zmenia na frašku a ľudia si búchajú hlavu do stola napríklad pre svoju zlú voľbu vo voľbách.

Kto ale stojí za podobnímy útokmi ale nikdy presne vedieť nebudeme, ale každý si to vie vysvetliť. Možno raz ak sa zmenia zákony a príde aj politická zodpovednosť ktorá tu v súčastnosti chýba sa pomeri zmenia.

O problémoch Slovenska

16.05.2017

Slovensko by sa dalo označiť za chorého muža. Už roky sa zmieta na vlnách korupcie, ale jasná cesta von stále chýba. Občania stratili dôveru v štát a hľadajú nové alternatívy. Kedy príde nová politická sila ktorá zničí korupciu a obnoví dôveru ľudí v právny a fungujúci štát? Ja osobne verím, že pre Slovensko by bol čas na zmenu politického smeru a konečne [...]

Hľadanie novej koalície

04.04.2017

V súčasnosti nám z Bratislavy vládnu tri koaličné strany. Ak by sa ale voľby konali dnes tieto koaličné strany by už vládu nezložili. Častokrát je skloňované, že nám vládne skupina zlodejov či korupčníkov, ale máme náhradu? Má Slovensko alternatívu pre terajšiu vládu? Kde je pravicová reformná alternatíva? Ak si zoberiem terajšieho „lídra“ opozície [...]

Ako sa tvori obraz Slovenska ako teroristickej zbrojnice

18.08.2016

Nedávno sa v čísle 34 českého periodika Týden.cz objavil článok o tom, ako „ľahko“ sa dá kúpiť expanzný samopal na území Slovenskej republiky a ako jednoducho sa dá prerobiť na nelegálnu streľbyschopnú zbraň. Tá podľa redakcie môže byť údajne použitá na teroristický čin. Nosníkom článku bola kúpa zbrane fingovaná novinármi od nič netušiaceho [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Dávid

Môj pohľad na politiku pravicový a konzervatívny.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 8
Celková čítanosť: 35277x
Priemerná čítanosť článkov: 4410x

Autor blogu